Kernactiviteiten

Naast een totale marktbenadering als verzekeringsmakelaar voor de particuliere klant, de vastgoedmarkt en de kleine KMO spitst ons kantoor zich toe als kredietverstrekker van woonkredieten voor de particulieren markt en voor investeringskredieten voor de lokale KMO-markt.

Image2 Voor woonkredieten maakt het Advieskantoor Verbafim bvba er een erezaak van om voor zijn klanten een totaalservice te bieden, die verder gaat dan enkel het onderschrijven van het gewenste product en het bekomen van een goed tarief.  Onze klantenservice gaat van het vergelijken van tarieven bij diverse instellingen, de afweging van het tarief met de verschillende kredietmodaliteiten, het samen opstellen van het financiële plan, fiscale optimalisatie van zowel de lening als de schuldsaldoverzekering, antwoord geven of antwoord helpen zoeken op alle vragen die komen kijken bij het kopen of bouwen van een huis, de notaris contacteren, de best passende oplossing voor uw schuldsaldoverzekering aanbieden en nog veel meer naargelang uw persoonlijk of gezinsdossier.

Er wordt zodoende maatwerk geleverd zodat de klanten dergelijke engagementen met de minst mogelijke zorgen kunnen opstarten en finaliseren. Tijdens het gehele aankoop- of bouwproces is ons advieskantoor uw eerste gesprekspartner en  raadgever met een luisterend oor naar uw persoonlijke noden en wensen.

Voor autofinancieringen, verbouwingsleningen, investeringskredieten en leningen voor andere doeleinden wordt ook de beste gepersonaliseerde oplossing gezocht naar tarief en duurtijd.  Ook hier kan u als klant rekenen op de beste dienstverlening en dit onder de leuze “onze service begint bij informatie”!

U krijgt als klant van ons Advieskantoor Verbafim bvba een totale gezinsbenadering met een gepersonaliseerde service op maat!  Ook na uw initiële vraag naar realisatie van uw woonproject of onderschreven verzekeringspolis blijft U als klant centraal staan voor een vlotte service achteraf.  Ons Advieskantoor Verbafim bvba wenst U als klant, op basis van onze lange termijn visie, als totaal klant van bank- en verzekeringsproducten, te blijven ondersteunen.  Hierdoor wordt op periodieke basis met U als klant uw algemene financiële gezinssituatie en verzekeringsportefeuille doorgenomen en waar gewenst geactualiseerd en bijgestuurd.  Kwestie van ten alle tijden, voor U als klant, de beste verhouding prijs kwaliteit en algemene service te kunnen garanderen.

De klant staat immers centraal in onze dagdagelijkse werking en bemiddeling vertrekt vanuit zijn of haar vraag naar concrete oplossingen en mogelijkheden vanuit zijn persoonlijke- of gezinssituatie.

Contact of vraag een offerte aan Direct contact 059/50.89.49