Korte Historiek

Advieskantoor Verbafim BVBA werd opgericht door Gombert Katia en Emmaneel Guido op 5 augustus 2005.  Hiermee werd geanticipeerd op de sterke groei en de uitbreidingsplannen van het bestaande bank en verzekeringskantoor.  Vele jaren van hard werken leverden resultaat op en er werd een mooie zaak uitgebouwd.

In 2008 konden zij het vele werk niet meer alleen de baas en daarom werd een nieuwe kracht gezocht. Na een tweetal deeltijdse bedienden werd in september 2012 Heidi Reniers in dienst genomen.  Zij was voorheen werkzaam bij de bank van de post en zocht een nieuwe uitdaging in ons bank- en verzekeringskantoor.  Vol ambitie, leergierigheid en met het nodige doorzettingsvermogen is zij aan haar nieuwe taak begonnen. En zo kon er verder worden gegroeid en de dienstverlening aan het strek groeiend cliënteel worden verzekerd.

Vele keren gedurende het jaar nemen alle personeelsleden deel aan opleidingen en vergaderingen, zowel van de bank als van de verzekeringen, om op de hoogte te blijven van alle nieuws inzake verzekeringen en het financiële wereldje.

Contact of vraag een offerte aan Direct contact 059/50.89.49