Klantenbenadering en algemene strategie

Over Advieskantoor Verbafim bvba 

Advieskantoor Verbafim bvba is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en een zelfstandig bankagent. Gezien onze onafhankelijkheid streven we er dan ook iedere dag opnieuw naar om u bij te staan  bij al uw verzekerings- en bankbehoeftes. En dit op een manier waarop uw belang 100 procent centraal wordt geplaatst.

Op dit vlak wensen wij ons te onderscheiden van grote financiële spelers waar naast het belang van de klant ook het belang van de aandeelhouder moet worden behartigd.

Daarnaast staan wij garant voor een persoonlijke benadering van onze klant, wat een stabiele en vruchtbare lange termijn relatie mogelijk maakt. Omdat zoveel aandacht besteed wordt aan de klant als persoon slagen wij er dan ook in om advies te verlenen die rekening houdt met de eigen behoeftes en de historische achtergrond van de klant.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar dragen wij service hoog in het vaandel. Wij staan onze klanten steeds bij voor de invulling van al hun verzekeringsbehoeften en stellen een verzekeringspakket samen op maat van zijn profiel. Dit is mogelijk gezien wij geen binding hebben met enige verzekeringsmaatschappij. Daarnaast kan onze klant steeds rekenen op persoonlijke bijstand in geval van schade, 24 op 24 uur & 7 dagen op 7.

De jarenlange ervaring die ons kantoor heeft opgebouwd in de sector zorgt er voor dat al onze klanten, zowel particulieren als ondernemingen steeds kunnen rekenen op een goede prijs kwaliteitverhouding.

Naast onze verzekeringsactiviteiten kan u bij ons ook terecht voor u bankzaken. Als zelfstandig bankagent  van VDK-Spaarbank zijn wij in staat om steeds goede producten aan te bieden aan onze klant. Zowel op het vlak van kredietverlening, als bij beleggingen kunnen wij u steeds een product op maat aanbieden. Bankservice zien wij als een evidentie en gebeurt dan liefst ook kostenloos.

Hebt u nog vragen over ons kantoor neem dan zeker contact met ons op en dan tonen wij met plezier aan waarom voor ons het ondertekenen van een contract niet het einde maar net het begin van een vruchtbare klantenrelatie betekent.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • checkup van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

We nemen contact met u op. Als onafhankelijk verzekerinsgmakelaar staan we voor u klaar.

Contact of vraag een offerte aan Direct contact 059/50.89.49